Ateliere gratuite

pentru toți cei care vor să își exerseze limba engleză

Clubul de conversație Speakique

Aici, în fiecare săptămână, ne adunăm pentru a explora lumea cuvintelor și pentru a ne dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză. Cu pasiunea noastră pentru învățare și schimbat idei, ne ghidăm după un TED Talk diferit în fiecare săptămână, abordând teme diverse și interesante.

Ce ne definește:

🎙️ Conversații autentice: La Clubul de conversație Speakique, nu doar ascultăm, ci și vorbim. Exersăm engleza într-un mediu prietenos și deschis, astfel încât fiecare participant să se simtă încrezător în sine.

🌍 Explorarea ideilor: Fiecare TED Talk este o călătorie în lumea perspectivelor diferite. Împreună, descoperim idei inovatoare și provocatoare care ne inspiră.

🤝 Comunitatea noastră: Suntem o comunitate diversă și prietenoasă de vorbitori de engleză, în care poți să-ți faci prieteni noi și să-ți extinzi grupul de cunoscuți.

📅 Accesibilitate totală: Clubul de conversație Speakique este deschis oricui dorește să se alăture, fie că este sau nu elev la cursurile noastre. Întâlnirile au loc în fiecare sâmbătă de la ora 10:00.

Vino alături de noi și fii parte din conversații captivante care îți vor îmbunătăți competența lingvistică și te vor inspira!

Te așteptăm!

Descoperă fascinația cuvintelor și a literaturii engleze alături de noi la Speakique.

Te așteptăm cu drag să faci parte din comunitatea noastră de învățare!