Cursuri de engleză

pentru cei care vor să își învingă frica de a vorbi

Teoria conexiunilor lingvistice

La Speakique, credem cu tărie în puterea conexiunilor în învățarea limbilor străine. Abordăm învățarea limbii engleze printr-un nou unghi, bazat pe teoria conexiunilor lingvistice, o abordare inovatoare care se concentrează pe conectarea limbajului cu experiența ta de viață. Iată cum funcționează:

Conectăm engleza la tine

În loc să privești limba engleză ca pe ceva complet separat, te invităm să o integrezi în viața ta de zi cu zi. De la conversații despre cum ți-a fost ziua la explorarea pasiunilor tale în engleză, învățarea devine personală și memorabilă.

Comunitatea Speakique

Noi credem că învățarea este o experiență socială. La Speakique, facem conexiuni nu numai cu limba engleză, ci și între studenți. Organizăm ateliere săptămânale și evenimente, discuții și colaborări care îți permit să construiești prietenii și să-ți extinzi rețeaua socială.

Descoperi lumea

Nu doar învățăm gramatică și vocabular, ci te ajutăm să descoperi lumea. Engleza devine o cheie către culturi, experiențe și oportunități noi. Cursurile noastre includ module tematice care îmbogățesc înțelegerea ta despre lume.

Înveți diferit

Folosim o metodă de predare inovatoare, bazată pe conectarea limbii engleze la tine, pentru a face învățarea mai eficientă și mai distractivă. Învățăm prin jocuri, din când în când facem proiecte și mereu creăm conexiuni autentice cu limba engleză și îi dăm viață.

Succesul în limba engleză se măsoară în realizări. Alătură-te cursurilor noastre și la final poți să obții certificarea internațională ce va marca triumful tău lingvistic!

Cât costă?

O ședință individuală

100 RON

Durata de 50 de minute


Online pe Zoom


Program stabilit în prealabil


Feedback constant

*Prima ședință este mereu gratuită, pentru a afla nivelul tău curent!

Te așteptăm!

Conexiunile devin cheia succesului tău în învățarea englezei. Hai să descoperim împreună această abordare revoluționară și să învățăm împreună limba engleză.

Contactează-ne astăzi și pregătește-te pentru o călătorie de învățare fără precedent la Speakique!