Politică de confidențialitate a Speakique

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care Speakique (denumită în continuare „noi”, „ne” sau „școala”) colectează, utilizează și protejează informațiile personale ale utilizatorilor (denumit „dvs.” sau „utilizator”) în cadrul site-ului nostru web (denumit în continuare „site-ul”).

Prin utilizarea site-ului nostru și înregistrarea pentru cursurile noastre de limba engleză, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor conform prevederilor acestei politici.

Colectarea informațiilor personale:

  1. Informații furnizate de utilizatori: Pentru a vă înscrie la cursurile noastre de limba engleză și pentru a procesa plățile, vă putem solicita să furnizați informații precum numele, adresa de e-mail, informațiile de facturare și alte detalii relevante pentru procesul de înscriere și plată.
  2. Comunicări și mesaje: Dacă ne contactați folosind formularul de contact de pe site sau prin e-mail la adresa contact@speakique.ro, putem colecta informațiile pe care le furnizați în mesajele dvs.

Utilizarea informațiilor personale:

  1. Prestarea serviciilor: Utilizăm informațiile personale pentru a vă permite să vă înscrieți la cursurile noastre de limba engleză și pentru a procesa plățile.
  2. Comunicări: Putem utiliza adresa dvs. de e-mail pentru a vă trimite informații relevante privind cursurile, confirmări de plată, actualizări ale programului sau comunicări legate de serviciile noastre.
  3. Îmbunătățirea serviciilor: Informațiile colectate ne ajută să înțelegem mai bine nevoile și interesele utilizatorilor noștri, ceea ce ne permite să îmbunătățim și să personalizăm experiența oferită pe site-ul nostru.

Protecția informațiilor personale:

  1. Securitatea datelor: Adoptăm măsuri tehnice și administrative adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, pierderii, utilizării incorecte sau divulgării.
  2. Accesul restricționat: Accesul la informațiile personale este restricționat doar la persoanele angajate sau colaboratorii noștri care au nevoie de aceste informații pentru a presta servicii în numele nostru.

Partajarea informațiilor:

Nu vindem, închiriem sau cedăm informațiile personale către terțe părți în afara cazurilor în care este necesar pentru a presta serviciile noastre sau în cazurile prevăzute de lege.

Drepturile utilizatorilor:

Aveți dreptul să solicitați acces la informațiile personale pe care le deținem despre dvs., să corectați inexactitățile sau să solicitați ștergerea datelor dvs. puteți face acest lucru contactându-ne la adresa contact@speakique.ro.

Actualizări ale politicii:

Această politică poate fi actualizată din când în când pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de colectare și utilizare a informațiilor. Vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru a vă menține la curent cu orice modificări.

Contact:

Pentru orice întrebări legate de această Politică de confidențialitate, puteți să ne contactați la adresa contact@speakique.ro.

Această politică a fost actualizată la data de 1 octombrie 2023.