Politica de confidențialitate


Ultima actualizare: 7 decembrie 2023


Speakique este dedicat protejării confidențialității și securității informațiilor personale ale utilizatorilor săi. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim și protejăm datele personale furnizate de dumneavoastră în timp ce utilizați site-ul nostru Speakique pentru înregistrare sau alte scopuri.


Colectarea informațiilor personale


Speakique colectează informații personale doar în cazul în care utilizatorii decid să completeze formularul de înregistrare disponibil pe site-ul nostru. Informațiile colectate pot include nume, adresă de email, vârstă și alte detalii relevante pentru procesul de învățare și comunicare.


Folosirea informațiilor personale


Informațiile personale colectate sunt utilizate exclusiv pentru a facilita procesul de învățare și comunicare între utilizatori și profesorii noștri. Aceste informații pot fi folosite pentru a vă contacta în legătură cu cursurile, materialele de învățare sau alte comunicări legate de serviciile noastre.


Protecția informațiilor personale


Speakique pune un mare accent pe securitatea și protecția informațiilor personale ale utilizatorilor săi. Ne angajăm să luăm măsuri tehnice și administrative adecvate pentru a proteja datele dvs. împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii acestora.


Partajarea informațiilor personale


Speakique nu vinde, nu închiriază și nu transferă informații personale către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a oferi serviciile solicitate sau în conformitate cu cerințele legale.


Accesul și actualizarea informațiilor personale


Utilizatorii au dreptul de a accesa și actualiza informațiile personale pe care le-au furnizat. În cazul în care doriți să accesați, actualizați sau ștergeți informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile din secțiunea de contact de pe site-ul nostru.


Schimbări în Politica de Confidențialitate


Speakique își rezervă dreptul de a actualiza periodic această politică de confidențialitate pentru a reflecta schimbările în practicile noastre și în conformitate cu cerințele legale. Orice modificare va fi postată pe această pagină, iar utilizatorii vor fi notificați cu privire la orice schimbare semnificativă.


Contact


Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@speakique.ro sau folosind informațiile de contact disponibile pe site-ul nostru Speakique.